x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

de Maria Toader    |    14 Iul 2006   •   00:00
CASTRO - In forma extraordinara
Chiar daca la 13 august presedintele cubanez, Fidel Castro, implineste respectabila varsta de 80 de ani, el are "o sanatate de fier" si munceste din greu in fiecare zi, a declarat ieri presedintele Parlamentului de la Havana, Ricardo Alarcon. "Fidel Castro se bucura de un mare privilegiu caci este un om cu o sanatate extraordinara. A fost sanatos si este sanatos, spre marea furie a lui George W. Bush", a subliniat politicianul cubanez.

SUMMIT - Telefoane cu urechi
Summitul G8, care va avea loc intre 15-17 iulie la Sankt Petersburg, va fi indeaproape supravegheat de serviciile secrete. Cotidianul rus Nezavissimaia Gazeta a tinut sa-i atentioneze pe rusii de rand asupra convorbirilor telefonice, caci cuvintele "Putin", "Bush", "bomba" vor declansa in mod automat ascultarea atat a telefoanelor fixe, cat si a mobilelor, conform noilor masuri speciale de securitate.

FILM - Jolie, "vaduva" lui Pearl
Actrita Angelina Jolie va juca rolul vaduvei jurnalistului american Daniel Pearl, corespondent al cotidianului americanWall Street Journal, care a fost rapit si asasinat de o grupare extremista din Pakistan in anul 2002, relateaza ziarul britanic The Guardian. Sub regia lui Michael Winterbottom, Jolie va incepe filmarile luna viitoare.

×
Subiecte în articol: externe