x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

20 Aug 2005   •   00:00
LA SOL. Agentia spatiala americana NASA a amanat pana cel mai devreme in martie 2006 lansarea urmatoarei navete, prevazuta initial pentru luna septembrie a acestui an. Potrivit unui comunicat dat publicitatii joi, urmatoarea misiune va fi efectuata tot de naveta Discovery, abia revenita la sol, si nu de Atlantis, asa cum fusese programat initial. Responsabilii agentiei spatiale sunt prudenti, avand in vedere problemele tehnice cu care s-a confruntat Discovery.

LUARE DE OSTATICI. Detinutul care luase, miercuri seara, doi ostatici intr-o cladire din centrul orasului Bruxelles a fost neutralizat fara violenta, iar femeile rapite au fost eliberate vii si nevatamate. Farid Bamuhammad, francez de origine algeriana, ar fi trebuit sa ajunga inapoi in inchisoare miercuri seara, la incheierea unei permisii, insa el s-a prezentat la domiciliul familiei care ii luase in grija pe cei doi copii ai sai, luand ostatice doua femei, pe care le-a retinut timp de 33 de ore.

MINISTRU SALVATOR. Ministrul croat al Apararii, Berislav Roncevici, a salvat de la inec un tanar turist slovac, apoi i-a acordat primul ajutor, in insula Brac, aflata in sudul litoralului croat. Roncevici a remarcat ca victima, care se aruncase in apa, se ranise grav de o stanca si plutea inconstienta. Ministrul a inotat pana la victima, a adus-o la tarm si i-a facut repiratie gura la gura si masaj cardiac.

Grupaj realizat de Ana Ilie

×
Subiecte în articol: externe