x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

04 Aug 2005   •   00:00
ZIARIST UCIS. Ziaristul american Steven Vincent a fost rapit marti seara, in orasul Basra, din sudul Irakului. Jurnalistul a fost ulterior gasit mort, corpul sau prezentand "mai multe urme de gloante". Steven Vincent a scris articole pentru reputatele publicatii americane The New York Times, The Wall Street Journal si The Christian Science Monitor. El este al 61-lea jurnalist ucis in Irak de la inceputul conflictului, in luna martie 2003.

DISCOVERY, REPARATA. Doi astronauti din echipajul lui Discovery, un american si un japonez, au iesit ieri in spatiu pentru a repara scutul termic al navetei, avariat la lansarea de saptamana trecuta. Inginerii de la NASA sunt preocupati si de o noua problema descoperita la naveta, o ruptura a stratului izolant, aflata sub hubloul cockpit-ului.

SALVARE MIRACULOASA. Un avion Airbus 340 al companiei Air France, care venea de la Paris, a luat foc marti, dupa ce a iesit de pe pista in momentul aterizarii sale la Toronto. Cu toate acestea, cei 309 pasageri si membri ai echipajului au supravietuit in mod miraculos. Potrivit marturiilor pasagerilor, aparatul ar fi fost lovit de trasnet la aterizare, in timpul operatiunilor de franare.

Grupaj realizat de Ana Ilie

×
Subiecte în articol: externe