x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

20 Iun 2005   •   00:00
CAMERON, ACUZAT. Scandalul vizelor pentru Marea Britanie acordate fraudulos romanilor si bulgarilor continua. Diplomatul James Cameron, fost consul britanic in Romania, care a dezvaluit fraudele ce au permis intrarea ilegala in Marea Britanie a mii de imigranti din Europa de Est, ar putea fi pus sub acuzare la Londra, potrivit cotidianului Sunday Times. Procuratura regala britanica intentioneaza sa il puna sub acuzare pentru "facilitarea unei fraude in domeniul imigratiei". (Ana Ilie)

BANII INAPOI. Autoritatile din New York trebuie sa returneze 44 de milioane de dolari din sprijinul financiar primit dupa atentatele din 11 septembrie, desi administratia Bush a anuntat ca 125 de milioane de dolari alocate pentru operatiunile de la World Trade Center au ramas necheltuite. Atat cele 44 de milioane cheltuite, cat si cele 125 de milioane necheltuite pe care Guvernul le vrea inapoi fac parte din ajutorul de 20 de miliarde de dolari promis de Bush.

FAVORIT. Akbar Hashemi Rafsanjani, un politician moderat, ocupa primul loc in preferintele alegatorilor iranieni, in fata ultraconservatorului Mahmud Ahmadinejad, urmand ca cei doi sa se intalneasca in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, a anuntat Ministerul de Interne. Fostul presedinte Rafsanjani a obtinut 21,1% din voturile exprimate, iar Mahmud Ahmadinejad, primarul Teheranului, 19,25%.

×
Subiecte în articol: externe