x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

13 Iun 2005   •   00:00
L-A RECUNOSCUT. Clementina Cantoni, tanara italianca rapita in Afganistan in mai si eliberata zilele trecute, l-a identificat pe cel care a tinut-o captiva aproape trei saptamani. Prezenta la Parchetul din Roma, la audieri, Clementina a gasit, printre fotografii, imaginea "unui tanar in varsta de 29 de ani care se comporta ca un lider si care spunea ca se numeste Timur Shah". In schimbul eliberarii ei, guvernul afgan a eliberat patru detinuti, intre care si pe mama lui Timur.

WILLIAM, CU DIPLOMA. La cei 23 de ani ai sai, printul William este licentiat in geografie. Sambata, el si-a luat diploma de la Universitatea St. Andrews, cu calificativul "bine". Potrivit AFP, rezultatele tanarului print sunt mult mai bune decat cele ale tatalui sau si chiar decat cele ale celorlalti membri ai familiei regale, care au studiat la aceeasi universitate.

REVOLTA STIINTEI. Academia Americana pentru Stiinte a creat un site pentru a combate multiplele tentative ale gruparilor religioase conservatoare din SUA care incearca sa prezinte teoria evolutiei drept o simpla ipoteza. "In ultimii ani exista o miscare din ce in ce mai sustinuta in vederea includerii in programele scolare a unor alternative nestiintifice in cadrul cursurilor de stiinte. In prezent, teoria este pusa sub semnul intrebarii pe teritoriul a 40 de state americane", se arata pe site.

×
Subiecte în articol: externe