x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jurnalist britanic găsit mort în Sri Lanka

Jurnalist britanic găsit mort în Sri Lanka

15 Sep 2017   •   14:08
Jurnalist britanic găsit mort în Sri Lanka

Corpul unui jurnalist britanic, despre care se crede că a fost omorât de un crocodil, a fost găsit în Sri Lanka, vineri, scrie The Guardian.

Poliția din Sri Lanka a afirmat că tânărul de 24 de ani, Paul McClean, care lucra pentru Financial Times, a fost recuperat la o zi după ce a fost văzut cum era tras într-o lagună de un crocodil.

Editorul de la Financial Times, James Lamont, l-a descris pe Paul McClean ca fiind „un tânăr jurnalist dedicat, energic și talentat” care avea ”o carieră măreață în față la Financial Times”. James Lamont a mai afirmat că echipa publicației este alături de familia lui și de toți cei apropiați lui Paul McClean.

Scafandrii au găsit corpul lui Paul McClean în noroiul unei lagune de pe o coastă din Panama, la 360 de kilometri de capitală. „Erau cinci sau șase răni la piciorul stâng”, a spus un ofițer al poliției. „Corpul era blocat în noroi în aproape același loc unde a fost văzut ultima oară de cei cu care era.”

O examinare postmortem va fi făcută vineri pentru a stabili cauza exactă a morții.

McClean se afla în vacanță în Sri Lanka cu prietenii. Martorii au spus reporterilor că acesta a plecat să caute o toaletă într-o zonă în care se știa că se află crocodili. Acesta a fost tras în apă când se spăla pe mâini.

×
Subiecte în articol: jurnalist crocodil sri lanka panama