x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MAE: Patru români, implicaţi într-un accident în Ungaria

MAE: Patru români, implicaţi într-un accident în Ungaria

01 Sep 2013   •   15:22
MAE: Patru români, implicaţi într-un accident în Ungaria

Patru cetăţeni români au fost implicaţi într-un accident grav pe teritoriul Ungariei, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a transmis Consulatul General al României la Szeged informat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Csongrad, informează agerpres.ro.

Conform datelor transmise, autoturismul condus de un cetăţean român circula pe autostrada M43, în direcţia Szeged - Mako, când şoferul a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, rupând parapeţii şi oprindu-se în şanţ.

În autoturism mai erau trei cetăţeni români, care se află internaţi la spital, cu leziuni foarte grave. Familiile aparţinătoare au fost prezente la faţa locului, circulând într-o altă maşină care îi însoţea, precizează MAE.

Potrivit sursei, oficiul consular a întreprins demersurile necesare pe lângă autorităţile ungare în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare referitoare la incident.

De asemenea, oficiul consular păstrează permanent legătura cu cetăţenii români şi cu autorităţile locale şi este pregătit să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor.  

×