x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mai mulţi studenţi, ÎNGROZIŢI. Ce au descoperit într-o CAMERĂ SECRETĂ, la subsolul casei în care locuiau (VIDEO)

Mai mulţi studenţi, ÎNGROZIŢI. Ce au descoperit într-o CAMERĂ SECRETĂ, la subsolul casei în care locuiau (VIDEO)

19 Sep 2013   •   09:51
Mai mulţi studenţi, ÎNGROZIŢI. Ce au descoperit într-o CAMERĂ SECRETĂ, la subsolul casei în care locuiau (VIDEO)

Mai mulţi studenţi ai Universităţii din Ohio erau convinşi de faptul că locuiesc într-o casă bântuită, scrie Daily Mail. Crezând că împart casa cu o fantomă, tinerii au început să verifice atent întreaga locuinţă. Când au ajuns la subsol, au descoperit îngroziţi că aici există o cameră secretă, unde locuia un barbat.

"Noi vorbeam mereu despre fantoma care ne bântuie. Venea şi ne deschidea dulapurile din bucătărie sau aragazul. Auzeam zgomote inexplicabile, ciudate", povesteşte Mark Harman, unul din cei 14 tineri care locuiesc în clădirea de 3 etaje.

După ce au aflat cine îi deranja, studenţii au schimbat încuietoarea de la subsol şi au lăsat un bilet în care îl anunţau pe locatarul nedorit că a fost dat afară.

Bărbatul se numeşte Jeremy, este de asemenea student la universitate şi avea acces la o baie separată, astfel că nu era văzut de ceilalţi. Tânărul locuia la subsol de mai multă vreme, cămăruţa fiind obţinută cu ajutorul vărului său, care locuise înainte în clădire.

Tinerii sunt însă foarte deranjaţi de faptul că firma care le-a închiriat locuinţa nu a verificat totul înainte şi nici nu a schimbat încuietorile.

"Îmi pare rău pentru el, însă nu era în regulă să locuiască aici. Acum poate fi haioasă situaţia, însă se putea transorma în ceva periculos. Nu e în regulă ca un individ oarecare să aibă cheile casei noastre şi să locuiască aici fără să ştim", spune un alt student.

×