x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Meghan Markle va face Crăciunul împreună cu familia regală

Meghan Markle va face Crăciunul împreună cu familia regală

13 Dec 2017   •   15:33
Meghan Markle va face Crăciunul împreună cu familia regală

Meghan Markle o va însoţi pe Regina Elisabetha a II-a şi pe alţi membrii ai familiei regale de Crăciun la Sandringham, a confirmat Palatul Kensington, scrie The Telegraph.

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor fi văzuţi în public cu alţi membrii ai familiei regale, când i-au parte la slujba tradiţională din ziua de Crăciun, pe proprietatea privată a Reginei, în Norfolk.

Cuplul s-a logodit pe 27 noiembrie, iar câteva zile mai târziu, Harry, mândru, şi-a prezentat viitoarea soţie naţiunii, în timpul unor evenimente oficiale de la Nottingham.

Palatul Buckingham a spuns că Regina şi ceilalţi membrii ai familiei regale se vor alătura adunării de la slujba de dimineaţă de la biserica St Mary Magdalene, pe 25 decembrie.

“Vă puteţi aştepta să îi vedeţi pe Ducele şi Ducesa de Cambridge, pe Prinţul Harry şi pe domnişoara Markle la Sandringham în ziua de Crăciun”, a spus un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Evenimentul atrage sute de oameni care prives cum familia regală pleacă de la Casa Sandringham până la biserica St Mary Magdalene, iar apoi cum se întorc, când slujba se încheie.

×