x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Melania Trump cere demiterea unei colaboratoare importante de la Casa Albă

Melania Trump cere demiterea unei colaboratoare importante de la Casa Albă

14 Noi 2018   •   16:56
Melania Trump cere demiterea unei colaboratoare importante de la Casa Albă
Sursa foto: Chip Somodevilla/Getty Images

Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a cerut ca o colaboratoare pe probleme de securitate, Mira Ricardel, să fie destituită din funcție, scrie BBC

Melania Trump a avut un conflict cu Mira Ricardel în timpul turneului pe care Prima Doamnă l-a avut în Africa, în octombrie, informează presa americană. 
„Poziția serviciului Primei Doamne este că ea nu mai merită onoarea de a lucra la Casa Albă”, potrivit unui comunicat emis de purtătoarea de cuvânt a Melaniei, Stephanie Grisham. 
În timpul turneului în Africa, Melania a spus pentru ABC că există oameni la Casa Albă în care nu are încredere. Aceasta a mai declarat că îi oferă președintelui „sfaturi și opinii sincere, iar apoi el face ce vrea”. 
Echipa Melaniei Trump o suspectează pe Ricardel că se află în spatele „poveștilor negative” despre Prima Doamnă și colaboratorii ei. Wall Street Journal scrie, citând surse care cunosc problema, că este vorba despre „plasarea în avion și cereri de utilizare a unor resurse ale Consiliului de Securitate Națională”. 

×