x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Michael Jackson şi-ar fi bătut cimpanzeul

Michael Jackson şi-ar fi bătut cimpanzeul

de Agerpres    |    15 Mar 2014   •   21:03
Michael Jackson şi-ar fi bătut cimpanzeul

Fostul cimpanzeu al lui Michael Jackson, bine-cunoscutul Bubbles care a apărut alături de regele pop într-o serie de clipuri şi postere, ar fi fost victima comportamentului violent al megastarului, fiind bătut în repetate rânduri, conform unui material publicat de TMZ.com.

Un expert în comportamentul cimpanzeilor, Jane Goodall, a precizat, de asemenea, că a încercat să intervină în câteva rânduri după ce a aflat că Bubbles era abuzat în perioada în care se afla în proprietatea lui Michael.

"Am fost să-l văd pe Michael şi am discutat despre Bubbles. Asta l-a enervat. Bubbles trăieşte încă şi este un exemplar superb, însă când era ţinut de Michael, era bătut. (...) Locul cimpanzeilor este în pădure. De la vârsta de 7 - 8 ani ajung să fie periculoşi pentru deţinătorii lor", a susţinut Jane Goodall.

Dacă Jane Goodall s-a ferit să precizeze că Michael Jackson era cel care se comporta violent cu cimpanzeul, Jack Gordon, fostul soţ al LaToyei Jackson, sora lui Michael, nu s-a sfiit să declare că l-a văzut pe regele pop lovindu-l pe Bubbles peste faţă şi în zona abdomenului.

Surse din familia lui Jackson au infirmat aceste acuze, reamintind că de-a lungul timpului, cât a trăit Michael Jackson, informaţiile publicate în presă despre Bubbles erau că cimpanzeul trăieşte ca un adevărat rege.

Bubbles, 33 de ani, trăieşte în prezent într-un sanctuar pentru animale din Florida.

×
Subiecte în articol: cimpanzeu michael jackson