x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Michael Schumacher împlineşte astăzi 45 de ani. Suporterii adunaţi în faţa spitalului unde este internat i-au cântat "La Mulţi Ani"

Michael Schumacher împlineşte astăzi 45 de ani. Suporterii adunaţi în faţa spitalului unde este internat i-au cântat "La Mulţi Ani"

03 Ian 2014   •   11:11
Michael Schumacher împlineşte astăzi 45 de ani. Suporterii adunaţi în faţa spitalului unde este internat i-au cântat "La Mulţi Ani"

Suporterii lui Michael Schumacher au organizat astăzi, cu ocazia împlinirii a 45 de ani ai automobilistului german, o manifestare de susținere în fața spitalului din Grenoble, unde acesta se află, în comă încă de duminică.

Pe Facebook se putea citi joi acest anunț: "în aceste zile atât de dificile pentru el şi cu ocazia aniversării sale, cluburile Ferrari au decis să-i aducă un sprijin lui Michael Schumacher organizând mâine (duminică) o manifestare tăcută şi respectuoasă, dar colorată în roşu, în fața spitalului din Grenoble". Persoanele care doresc să participe la această adunare trebuie să contacteze clubul Ferrari cel mai apropiat de domiciliul lor, precizează pagina FB a Scuderiei. Ferrari are numai în Europa 130 de cluburi de suporteri. Un purtător de cuvânt al Ferrari a precizat că echipa va aduce un "sprijin logistic", "punând la dispoziție circa 20 de autocare" în toată Italia, chiar dacă pare greu să organizezi de pe o zi pe alta o deplasare de aceste dimensiuni în perioadă de sărbători.

×
Subiecte în articol: michael schumacher