x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mii de oamenii vin s-o vadă! Ce se întâmplă în casa unei familii dintr-un orăşel aflat în nordul Israelului (VIDEO)

Mii de oamenii vin s-o vadă! Ce se întâmplă în casa unei familii dintr-un orăşel aflat în nordul Israelului (VIDEO)

14 Feb 2014   •   10:58
Mii de oamenii vin s-o vadă! Ce se întâmplă în casa unei familii dintr-un orăşel aflat în nordul Israelului (VIDEO)

Mii oameni vizitează casa unei familii, dintr-un orăşel aflat în nordul Israelului, pentru a vedea statuia care "plânge" cu lacrimi de ulei, relateaza Sky News.

Familia de creştini din Tarshiha, oraş aflat la graniţa cu Liban, spune că este acoperită cu ulei şi că acest fenomen este un miracol. Oamenii au adus statuia în casă anul trecut, însă recent au observat că a început să "plângă".

"Soţia mea s-a apropiat de statuie şi a observat că este acoperită cu ulei. A şters uleiul, dar acesta a început să curgă din nou. S-a speriat şi chemat o vecină, care a văzut şi ea. Femeia a luat-o pe soţia mea de mână şi i-a spus să nu se sperie pentru că Dumnezeu ne-a binecuvântat casa", a povestit pentru Sky News Osama Khoury, soţul femeii.

Familia spune că, până în prezent, 2000 de oameni le-au trecut pragul pentru a vedea minunea, statuia care "plânge" cu lacrimi de ulei.

×