x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MISTER MEDICAL în SUA. Un băieţel de 12 ani nu mai simte nevoia de a mânca şi de a bea. Medicii nu au nicio explicaţie (VIDEO)

MISTER MEDICAL în SUA. Un băieţel de 12 ani nu mai simte nevoia de a mânca şi de a bea. Medicii nu au nicio explicaţie (VIDEO)

28 Oct 2014   •   15:05
MISTER MEDICAL în SUA. Un băieţel de 12 ani nu mai simte nevoia de a mânca şi de a bea. Medicii nu au nicio explicaţie (VIDEO)

Landon, un tânăr american de 12 ani, suferă de un an de o boală pe care medicii nu au putut-o diagnostica. Şi-a pierdut capacitatea de a simţi foamea şi setea, ceea ce i-a nedumerit pe specialişti, relatează cotidianul spaniol ABC, citat de Agerpres. Straniul caz a început la 14 octombrie 2013, zi în care tânărul şi-a dat seama că senzaţiile de foame şi sete dispăruseră. S-a simţit rău, fiind gata să leşine.

Părinţii l-au dus imediat la spital, unde medicii au descoperit o infecţie bacteriană la plămânul stâng. În principiu, specialiştii au considerat că, odată vindecat, îi va reveni pofta de a mânca şi de a bea. După ce a depăşit însă boala, Landon a continuat să nu simtă foamea şi setea. 'Ceva s-a întâmplat în acea noapte. S-a trezit aşa şi încă nu şi-a revenit', spune tatăl său, Michael.

De atunci, părinţii lui Landon îşi petrec ziua amintindu-i că trebuie să mănânce pentru a nu leşina. Zecile de vizite la tot atâţi specialişti de-a lungul şi de-a latul ţării nu au fost de folos.

Aflaţi în imposibilitatea de a pune un diagnostic în cazul acestui tânăr care a pierdut aproape 20 de kilograme, medicii au apreciat că ar putea fi vorba despre o boală extrem de rară şi necunoscută.

La rândul său, Landon afirmă că se simte bine, deşi, potrivit părinţilor săi, îşi petrece cea mai mare parte a zilei în pat, din cauza oboselii.

×