x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Motivul INCREDIBIL care a condus-o pe această tânără la SINUCIDERE!

Motivul INCREDIBIL care a condus-o pe această tânără la SINUCIDERE!

27 Ian 2014   •   22:55
Motivul INCREDIBIL care a condus-o pe această tânără la SINUCIDERE!

Lucrurile o iau razna atunci când societatea de consum propune tinerilor modele goale, chiar la propriu uneori, care nu au capacitatea de a transmite nimic în afara imaginii lor.

În luna mai a anului trecut, poliţia britanică a primit O sesizare din partea unei familii care viza dispariţia unei tinere în vârstă de 26 de ani.
La două zile după eveniment, după ce i-au localizat telefonul mobil şi autoturismul, anchetatorii i-au găsit trupul neînsufleţit într-o zonă împădurită, la 100 de kilometri de casă.

Conform celor apropiaţi, în ultimele săptămâni tânăra era extrem de deprimată, apelase chiar şi la un consilier psihologic, care îi administrase un tratament cu medicamente care să combată starea de anxietate şi stress în care se găsea. Părea să fi pierdut orice urmă de încredere în sine, şi comunicase de mai multe ori că se urăşte şi că şi-ar dori să moară. şi totul din cauza culorii părului său.

Totul a pornit de la o vizită la coafor, în urma căreia tânăra a devenit nemulţumită de modul în care părul său fusese vopsit. Nicio părere venită din partea celor apropiaţi nu a putut-o convinge că părul său nu căpătase nuanţe de galben sau chiar de arămiu, aşa cum credea ea.

Coafeza sa a povestit poliţiei că a primit un telefon din partea clientei sale, care o ruga să o programeze pentru o vizită, pentru că era total nemulţumită de rezultatul unei tunsori proaspete. Deşi era duminică, disperarea cu care a fost solicitată a făcut-o pe coafeză să accepte. În opinia sa, părul arata perfect şi nu avea nevoie de o altă vopsire, dar clienta a insistat că are nevoie de această procedură, spunându-i că sesizează la rădăcină diferite nuanţe de galben.
În tot timpul cât a aşteptat să se fixeze soluţia de vopsire a părului, tânăra, nervoasă, a fumat ţigară de la ţigară, iar în momentul în care a fost gata a pus-o pe coafeză să o fotografieze în diferite încăperi din casă, pretextând că luminozitatea era diferită. A revenit la coafeză după două ore, total nemulţumită, spunând că încă sesizează nuanţele de galben de la rădăcină. Coafeza s-a oferit să-i deschidă mai mult culoarea părului, dar nici acest lucru nu a rezolvat lucrurile, tânăra a revenit telefonic dorind o nouă schimbare a nuanţei de păr, dar, din nefericire coafeza avea alte programări de onorat în ziua următoare.
Deloc descurajată, în cursul nopţii i-a expediat coafezei mai multe de 50 de mesaje scrise, până când aceasta a cedat şi a acceptat o nouă întâlnire, soluţia propusă pentru remedierea culorii părului fiind de data aceasta alegerea unei nuanţe mai închise, care ar fi dispărut la prima spălare. După ce s-a admirat în oglindă, tânăra a început să tremure şi să spună că se urăşte. În câteva minute s-a calmat şi i-a spus coafezei că are nevoie să-şi împrospăteze gândurile şi că pleacă la o plimbare, şi-a lăsat poşeta şi bagajul la coafor, şi s-a sinucis, doar fiindcă nu era mulţumită de culoarea cu care fusese vopsit părul său.

×