x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni vor avea un băieţel.

Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni vor avea un băieţel.

de Marina Constantinoiu    |    24 Mai 2011   •   10:39

Nicolas Sarkozy si sotia lui, Carla Bruni, vor avea un baietel, anunta cotidianul belgian Le Soir, care-l citeaza pe Jacques Seguela, figura de marca in domeniul publicitatii franceze, prieten al celor doi. El i-a prezentat-o pe Carla Bruni lui Nicolas Sarkozy in 2007, la un dineu organizat in casa lui, precizeaza sursa, preluata de Agerpres.

Chiar daca refuza sa vorbeasca cu presa, Carla Bruni nu-si mai ascunde sarcina, care face de cateva saptamani obiectul unor articole de presa din lumea intreaga. Bebelusul va veni pe lume in luna octombrie.

Carla Bruni, in varsta de 43 de ani, are deja un baiat de noua ani, Aurelien, al carui tata este filozoful Raphael Enthoven, iar Nicolas Sarkozy, aproape sexagenar, are si el trei baieti din cele doua casatorii anterioare - Pierre, Jean si Louis. Este deja bunic, Solal fiind nascut in 2010. Seful statului s-a casatorit cu Carla Bruni in 2008, la cateva luni dupa divortul de Cecilia Ciganer-Albeniz.

Sarkozy este primul presedinte francez care a divortat si s-a casatorit in timpul mandatului si va fi tot primul, in timpul celei de-a Cincea Republici, care va deveni tata in timp ce se afla la Palatul Elysee.

×
Subiecte în articol: Nicolas Sarkozy carla bruni le soir