x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Nicole Kidman, profund afectată de moartea subită a tatălui său la Singapore

Nicole Kidman, profund afectată de moartea subită a tatălui său la Singapore

de Agerpres    |    13 Sep 2014   •   13:27

Actriţa australiană Nicole Kidman, câştigătoare a unui premiu Oscar în 2003, este profund afectată de moartea tatălui său, survenită vineri, la Singapore. Anthony Kidman se afla aici pentru a o vizita pe Antonia, sora lui Nicole, informează sâmbătă postul de televizine SkyNews, citat de EFE.

Protagonista filmului 'The Hours' se afla la Nashville (SUA) când a fost informată de moartea tatălui său, profesorul Anthony Kidman, în vârstă de 75 de ani. Soţul lui Nicole, cântăreţul de muzică folk, Keith Urban, şi-a anulat concertul din SUA pentru a se reuni cu Kidman şi familia ei în Australia.

Anthony Kidman era un reputat psiholog şi profesor la Universitatea de Tehnologie din Sydney, care a fost distins în 2005 cu Ordinul Australia pentru contribuţiile sale aduse cercetării medicale. Tatăl lui Nicole se afla la Singapore pentru a fi alături de fiica lui mai mică, Antonia, căsătorită cu bancherul Craig Marran.

Autorităţile din Singapore nu au emis încă un raport definitiv privind cauza morţii lui Anthony Kidman, survenită în urma unei căzături în camera lui de hotel. Potrivit poliţiei singaporeze, moartea s-a produs din cauze 'nenaturale'.

×