x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O navă a companiei Costa Crociere pluteşte în derivă, în largul Insulelor Seychelles. Doi români se află la bord

O navă a companiei Costa Crociere pluteşte în derivă, în largul Insulelor Seychelles. Doi români se află la bord

27 Feb 2012   •   19:05
O navă a companiei Costa Crociere pluteşte în derivă, în largul Insulelor Seychelles. Doi români se află la bord

UPDATE 22:01 - La bordul navei de croaziera Costa Allegra, care pluteste in deriva in Oceanul Indian in urma unui incendiu, se afla si doi romani, fara ca oficialii companiei Costa Crociere, proprietara vasului, sa precizeze daca cei doi sunt pasageri sau membri ai echipajului.

La bordul vasului de croaziera sunt 413 membri ai echipajului si 636 de pasageri, mai exact 135 de italieni, 127 de francezi, 97 de austrieci, 90 de elvetieni, 38 de germani, 31 de britanici, 15 cetateni din Mauritius, 15 rusi, 15 spanioli, 13 canadieni, 13 belgieni, 12 sloveni, opt americani, sase croati, patru cehi, trei letoni, doi portughezi, doi polonezi, doi brazilieni, doi unguri, un luxemburghez, un algerian, un uruguyan si un irlandez.

--------------------

O nava a companiei Costa Crociere, Costa Allegra, pluteste in deriva, in largul insulelor Seychelles dupa ce luni la bordul navei s-a declansat un incendiu, care, din fericire, a fost stins.

Anuntul a fost facut, conform AFP, de catre paza de coasta italiana, potrivit careia Vasul de croaziera, care are peste 1.000 de persoane la bord, pasageri si membri ai echipajului, plecase din Madagascar si se indrepta catre Seychelles.

O alta nava a acestei companii, Costa Concordia, a naufragiat la 13 ianuarie in apropiere de insula italiana Giglio, provocand moartea a 21 de persoane si disparitia alor 11.

×