x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ȘOCANT! "Îmi iubesc câinele mai mult ca pe fiul meu. Copiii fac mizerie, gălăgie, sunt niște ingrați și te părăsesc"

ȘOCANT! "Îmi iubesc câinele mai mult ca pe fiul meu. Copiii fac mizerie, gălăgie, sunt niște ingrați și te părăsesc"

18 Oct 2014   •   20:09
ȘOCANT! "Îmi iubesc câinele mai mult ca pe fiul meu. Copiii fac mizerie, gălăgie, sunt niște ingrați și te părăsesc"

O mamă care a stârnit indignare publică după ce a recunoscut la un post de televiziune că ea își iubește câinele ei mai mult ca pe fiul ei, spune că declarațiile sale sunt justificate, pentru că: "Copiii fac mizerie, gălăgie, sunt niște ingrați și te părăsesc. Ca să nu mai spun că devin, în cele din urmă, adulți și niște oameni foarte dificili".

Kelly Rose Bradford spune că este mai pasionată de Matilda, câinele ei în vârstă de patru ani, un West Highland Terrier, decât de fiul ei în vârstă de 11 de ani, William.

Femeia de 41 de ani a fost întrebată de gazdele oripilate ce-ar fi făcut sau cum ar fi gândit dacă copilul ei îi spunea așa ceva, că își iubește mai mult câinele decât pătinții. Rose a spus că asta se întâmplă deja, pentru că fiului său îi place să se joace pe calculator mai mult decât îi place să stea cu ea, deci iubește jocurile mai mult decât pe ea. Așa că ce rost are să-l iubească, mai bine iubește câinele că îi este credincios, se joacă cu ea și o ascultă.

×