x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Oliver Stone cere nășia lui Putin

Oliver Stone cere nășia lui Putin

24 Iul 2019   •   12:00
Oliver Stone cere nășia lui Putin

Cineastul american Oliver Stone i-a cerut liderului rus, Vladimir Putin, să fie naşul fiicei sale, scrie site-ul oficial al Kremlinului, citat de publicația „The Hollywood Reporter”.

Premiat cu Oscar, celebrul Stone i-a cerut președintelui rus acest lucru, după ce Putin i-a spus că, potrivit tradiţiei ortodoxe, o astfel de rugăminte nu se poate refuza. Liderul de la Kremlin l-a întrebat apoi pe cineast dacă fiica sa, Tara, în vârstă de 22 de ani, este o persoană religioasă. Regizorul i-a răspuns că aceasta a fost crescută în tradiţia creştină, precizează sursa citată. Putin nu a mai făcut alte comentarii, iar analiştii consideră că acest lucru înseamnă că preşedintele a acceptat. De obicei, Kremlinul confirmă oficial foarte rar informaţii despre viaţa personală a lui Vladimir Putin. Potrivit publicației britanice „Daily Mail”, Oliver Stone i-a făcut această propunere lui Putin în timpul unui interviu realizat în data de 19 iunie. Interviul a fost făcut pentru un nou documentar despre Ucraina, produs de Oliver Stone. În acelaşi interviu, Putin a precizat că are mai mulţi fini, menţionând un singur nume, cel al Dariei, fiica politicianului ucrainean Viktor Medvedciuk, născută şi botezată în 2004. Interviul a abordat şi modul în care este tratată în Rusia comunitatea LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer). Rusia interzice prin lege „propaganda gay în rândul minorilor”, despre care Stone a spus că este un lucru „rezonabil”.

În 2017, Stone a lansat documentarul „The Putin Interviews”, iar Putin l-a descris pe regizor drept „o persoană neobişnuită şi foarte profundă şi un interlocutor echilibrat şi firesc”.

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: oliver stone