x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Orașul în care Crăciunul a sosit mai devreme, pentru un băiețel de patru ani, cu cancer în stadiu terminal (VIDEO)

Orașul în care Crăciunul a sosit mai devreme, pentru un băiețel de patru ani, cu cancer în stadiu terminal (VIDEO)

27 Oct 2014   •   18:41
Orașul în care Crăciunul a sosit mai devreme, pentru un băiețel de patru ani, cu cancer în stadiu terminal (VIDEO)

Spre cinstea lor, locuitorii unui orășel au hotărât să facă tot ceea ce le stă în putință să umple de fericire ultimele zile de viață ale unui băiețel de patru ani, care suferă de cancer în stadiu terminal.

Ethan Van Leuven este un băiețel de doar patru ani, care locuiește alături de familia sa într-un orășel din statul american Utah. Chiar înainte de cea de a doua sa aniversare, Ethan a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. Din nefericire, boala nu a regresat în urma tratamentului la care a fost supus, conform ultimelor sale analize medicale, estimându-se că mai are de trăit câteva zile.

"Doctorii ne-au comunicat că mai are de trăit cel mult câteva săptămâni, de aceea ne-am gândit că trebuie să facem tot ceea ce putem pentru a umple de viață zilele în care îl mai putem avea printre noi", a declarat tatăl băiatului pentru un post de televiziune.

Impresionați, prieteni și vecini, necunoscuți

comunitatea locală și-a manifestat la rândul ei afecțiunea, participând la aceste ultime sărbători fericite petrecute de băiețel alături de familia sa.


Marți seara, doar în arealul acestui orășel american a avut loc Halloween-ul, Ethan având prilejul să primească bomboane și să-și îmbrace costumul de Superman cu zece zile mai devreme.

Joi, pentru a marca, o lună mai devreme, ziua sa de naștere, chiar prin fața casei lui Ethan, însoțită de muzica unei formații de cimpoieri, a trecut o paradă cu personajele sale preferate din filme - Darth Vader, Indiana Jones etc.

"Îți mulțumim că faci parte din viața noastră, Ethan, ești eroul nostru!", a fost mesajul locuitorilor orașului pentru băiețel.

Vineri seara a fost vremea Crăciunului să sosească. Un radio local a difuzat colinde, vecinii lui Ethan și-au decorat casele ca în Ajun, colindătorii au cântat în fața casei sale, Moș Crăciun și Crăciunița l-au urcat pe Ethan la volanul mașinii pompierilor, iar familia s-a plimbat cu o trăsură pentru a admira luminile sărbătorilor

Familia s-a declarat impresionată de sprijinul oferit de comunitatea locală. "A fost o experiență deosebită. Îi iubim, îl iubim pe Ethan", a fost răspunsul primit.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy


×