x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Pământeni, vi se pregăteşte ceva! - NASA anunţă un dezastru natural iminent.

Pământeni, vi se pregăteşte ceva! - NASA anunţă un dezastru natural iminent.

14 Iun 2011   •   18:27
Pământeni, vi se pregăteşte ceva! - NASA anunţă un dezastru natural iminent.

Un mesaj video postat pe site-ul NASA s-a transformat intr-un semnal al faptului ca lumea se apropie de o catastrofa. Directorul Agentiei Aerospatiale nord-americane le-a cerut angajatilor sa-si pregateasca familiile pentru un dezastru natural. De-aici pana la cuvantul apocalipsa, nu a mai fost decat un pas, facut imediat prin intermediul internetului.

“Ganditi-va la dezastrele naturale ce s-ar putea produce in zonele voastre. Puneti la punct un plan de pregatire a familiei in casa. Pregatiti o trusa de salvare!', sunt cateva din sfaturile sefului NASA catre angajatii agentiei, care au fost instiintati printr-un e-mail de existenta inregistrarii postata pe site-ul oficial al NASA.

Un alt film contine alte recomandari facute angajatilor, care sunt sfatuiti sa aiba in casa rezerve pentru sapte zile de apa imbuteliata, mancare usor de preparat si obiecte esentiale necesare in cazul unei intreruperi prelungite a utilitatilor si serviciilor. De asemenea, se recomanda umplerea, macar pe jumatate, a rezervoarelor masinilor si asigurarea unei truse de urgenta.

Oficial, motivatia NASA pentru postarea acestor mesaje alarmiste o constituie faptul ca un exercitiu la scara nationala a relevat faptul ca agentia nu este pregatita pentru dezastre naturale, insa pe internet circula deja teoria conform careia s-ar ascunde iminenta unei catastrofe.

Se vorbeste deja despre un cutremur devastator care ar urma sa se produca pe 1 august 2011, in timp ce alt scenariu apocaliptic s-ar putea scrie pe 29 septembrie, in urma unei alinieri a planetelor. In fine, exista si varianta ca pe 8 noiembrie Pamantul sa fie lovit de un asteroid cu diametrul de 500 de metri.


×
Subiecte în articol: cutremur apocalipsa asteroid dezastru