x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Viața bate filmul: Pasager sedat, după ce a făcut un scandal uriaș în avion

Viața bate filmul: Pasager sedat, după ce a făcut un scandal uriaș în avion

de Redacția Jurnalul    |    28 Iun 2023   •   11:00
Viața bate filmul: Pasager sedat, după ce a făcut un scandal uriaș în avion

Un bărbat aflat la bordul unui zbor al companiei Alaska Airlines a făcut un scandal uriaș în avion și a fost sedat după ce a încercat să se lupte cu mai mulți membri ai echipajului..

Bărbatul a fost auzit țipând în baie. Când a fost abordat de un însoțitor de zbor, care încerca să îl ajute, acesta a deschis ușa cu pumnul și a început să se îndrepte spre cabina de pilotaj, cu "spumă ieșindu-i din gură", scrie Insider.

Însoțitorul de zbor le-a spus procurorilor că l-a blocat pe bărbat și a cerut ajutorul unui expert medical de la bord.

O asistentă a sugerat ca bărbatului să i se administreze Narcan - un medicament folosit pentru tratarea supradozelor de droguri - dar administrat într-o doză mică. Acesta este momentul în care martorii spun că bărbatul a început să opună rezistență, încercând "să lovească și să împingă oamenii și să se agațe de ei".

După ce a fost încătușat și i s-au administrat medicamente pentru sedare, bărbatul le-a spus pasagerilor că a avut un atac de panică, nu o supradoză.

Martorii au declarat că, după ce avionul a aterizat, bărbatul a încercat să ascundă o bucată de folie cu o "substanță albă" între scaune, dar a fost prins.

Audiat de forțele de ordine, bărbatul spunea că avea amețeli și că mâncase jeleuri înainte de zbor, despre care a spus că ar fi putut contribui la reacția sa. Cu toate acestea, el nu a putut explica de ce a avut o folie, iar la un moment dat, "părea să lăcrimeze".

Acum, bărbatul este acuzat de agresiune, interferență cu membrii echipajului de zbor și însoțitorii de bord și altele.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pasager sedat avion