x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Patul în care a murit Michael Jackson, scos la licitaţie

Patul în care a murit Michael Jackson, scos la licitaţie

09 Noi 2011   •   11:34
Patul în care a murit Michael Jackson, scos la licitaţie

Imensul pat in care Michael Jackson si-a trait ultimele ore de viata este scos la licitatie de casa Julien's Auctions, alaturi de alte sute de obiecte care se aflau in ultima locuinta a starului muzicii pop, anunta Associated Press.

Intre obiectele scoase la licitatie se numara sculpturi, tablouri, obiecte de anticariat, care au facut parte din mediul in care artistul si copiii sai si-au petrecut o jumatate de an.

O tabla pe care unul dintre copiii lui Michael a scris cu creta 'L-am auzit pe tata spunand: Zambeste, nu te costa nimic!' va fi vanduta ca atare si se estimeaza ca pretul obtinut va fi de circa 400 de dolari. Mai scumpa va fi, desigur, oglinda pe care Michael Jackson si-a scris 'planul de bataie' in vederea revenirii pe scena, pentru ultima serie de concerte: 'Antrenament, perfectionare, martie-aprilie. La capacitate maxima – mai'.

Presa a avut acces in casa care a apartinut lui MJ chiar in momentul in care juratii pronuntau sentinta prin care l-au gasit vinovat pe doctorul Conrad Murray de moartea pacientului sau, starul pop.

Licitatia se va tine pe data de 17 decembrie 2011, in Beverly Hills, California.

×