x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Transformare INCREDIBILĂ în 10 minute: Cum UMILEŞTE o tânără piţipoancele dependente de machiaj (VIDEO)

Transformare INCREDIBILĂ în 10 minute: Cum UMILEŞTE o tânără piţipoancele dependente de machiaj (VIDEO)

18 Ian 2013   •   16:18
Transformare INCREDIBILĂ în 10 minute: Cum UMILEŞTE o tânără piţipoancele dependente de machiaj (VIDEO)

Kate Payne este o tânăra din Marea Britanie care s-a gândit să le ironizeze pe piţipoance şi să ia peste picior orele pe care ele le petrec în faţa oglinzii. Într-un material video de 10 minute, făcut cu scopul de a umlili divele mondene, Kate le sfătuieşte pe acestea să nu facă duş şi să treacă direct la aplicarea soluţiei de bronzat, scrie Daily Mail.

În plus, tânără le spune să nu-şi spele părul pentru că oricum îl vor tapa în exces înainte de ieşire, să nu-şi hidrateze pielea dacă vor sa intre fondul de ten bine în pori, sa aplice un strat gros de autobronzant şi trei feluri diferite de fond de ten ca să fie sigure că arată perfect şi să-şi contureze bine sprâncenele şi buzele. În final, cireaşa de pe tort este evidenţierea ochilor cu machiaj negru.

Fata nu s-a oprit doar la sfaturi. Kate şi-a trusa de machiaj şi a început să facă o demonstraţie, imitând tehnica piţipoancelor care iau cu asalt cafenele şi cluburile de fiţe. Urmăriţi mai jos demostraţia tinerei.

×