x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea băieţelului care face alergie la Crăciun. Vezi care alimente îi pot fi fatale micuţului

Povestea băieţelului care face alergie la Crăciun. Vezi care alimente îi pot fi fatale micuţului

19 Dec 2011   •   11:22
Povestea băieţelului care face alergie la Crăciun. Vezi care alimente îi pot fi fatale micuţului

Charlie Smith, un baietel care are trei ani, nu se poate bucura de Craciun pentru ca ciocolata cu alune, prajiturile sau bradul traditional i-ar putea fi fatale, scrie Daily Mail.

Familia micutului din Worcester a renuntat la bradul de sarbatori si sunt cu ochii pe Charlie continuu pentru ca acesta ar putea ajunge la spital si daca atinge o persoana care a mancat alune. "Alergiile lui Charlie si astmul de care sufera fac din Craciun o sarbatoare foarte periculoasa pentru el. Nu e vorba ca Charlie nu poate manca ciocolata, dar nu trebuie sa contina alune. Petrecerile de Craciun sunt dificile, de asemenea. Mancarea este asezata in mare parte pe o masa in stil bufet. Trebuie sa avertizez invitatii din timp in legatura cu alergiile lui Charlie", a marturisit mama copilului.

Problemele baiatului au inceput cand avea 18 luni. "Statea la tatal meu in brate, acesta mancand alune. Deodata, Charlie a inceput sa se scarpine pana a inceput sa sangereze. A fost infricosator. Nu ne-am gandit ca ar fi din cauza alunelor. Nu puteam intelege ce l-a afectat atat de tare", a spus mama baiatului.

Dupa ce am fost cu el la doctor, s-a descoperit ca Charlie are alergie la alune, care ar putea sa dureze toata viata lui. De asemenea, micutul sufera si de eczema.

Familia incearca sa-i creeze un mediu lui Charlie astfel incat micutul sa fie in siguranta. "Este trist, dar copiii sunt cel mai important lucru in viata. Trebuie sa faci tot ceea ce poti pentru ei", a mai spus mama baiatului. (L.I.)

×
Subiecte în articol: craciun sarbatori mancare alergie