x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prima carte a Pippei Middleton un eşec răsunător

Prima carte a Pippei Middleton un eşec răsunător

25 Mar 2013   •   11:33
Prima carte a Pippei Middleton un eşec răsunător

Apariţia cărţii scrise de Pippa Middleton ar fi putut să îi lanseze cariera, însă vânzările nu au fost la înălţimea aşteptărilor agentului ei. 'Sunt dezamăgit că se întâmplă acest lucru, dar nu o mai reprezint pe Pippa. Îi doresc toate cele bune în continuare', a declarat în The Telegraph fostul său agent, David Godwin.

Este o veste tristă pentru sora mai mică a soţiei prinţului William, Kate Middleton. Cartea ei se numeşte 'Celebrate' şi este o colecţie de sfaturi, pentru care a primit un avans de 460.000 euro. Însă, în prima săptămână de prezenţă în librării, s-au vândut doar 2.000 de exemplare, rezultat considerat nesatisfăcător. Eşecul s-ar datora recomandărilor considerate prea candide ale tinerei autoare.

S-a deschis chiar un cont Twitter care ia în derâdere sfaturile Pippei: @Pippatips. Unul dintre ele este: 'Există mâncăruri care sunt mai bune calde, altele, mai bune reci şi altele, şi calde şi reci', iar altul: 'Fumul poate să indice că s-a ales un nou papă sau că ceva s-a ars.'

Pippa nu se lasă totuşi descurajată de acest început literar greşit, ci va redacta, începând din luna aprilie, o cronică pe teme culinare în revista 'Waitrose Kitchen'.

×
Subiecte în articol: Pippa Middleton esec literar