x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prințesa din Dubai, care s-a despărțit de soț pe Instagram, lansează marca de parfum „Divorce”

Prințesa din Dubai, care s-a despărțit de soț pe Instagram, lansează marca de parfum „Divorce”

de Redacția Jurnalul    |    11 Sep 2024   •   22:00
Prințesa din Dubai, care s-a despărțit de soț pe Instagram, lansează marca de parfum „Divorce”
Sursa foto: Hepta

Shaikha Mahra este unul dintre cei 26 de copii ai conducătorului Dubaiului, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreședinte și prim-ministru al EAU. Prințesa care s-a despărțit de soț pe Instagram lansează marca de parfum „Divorce”, scrie The Indian Express.

Shaikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, fiica conducătorului Dubaiului, șeicul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, care a divorțat de soțul ei, șeicul Mana Bin Mohammed Bin Radhis Bin Mana Al Maktoum, pe Instagram, în luna iulie, și-a lansat noua marcă de parfum numită „Divorce”, declanșând o discuție pe rețelele sociale.

Tânăra în vârstă de 30 de ani a dezvăluit flaconul de parfum cu aspect luxos pe Instagram. Videoclipul a prezentat un montaj de sticlă spartă, o panteră neagră și petale negre cu o sticlă neagră gravată cu cuvântul „Divorce”.

Reacționând la videoclip, un utilizator a scris: „Într-adevăr, un pas mare. Admir procesul pentru că ce s-ar întâmpla dacă altcineva, ar fi în durere sau depresie, dar un lider real și adevărat este cel care depășește cele mai mari probleme din viață cu soluții și răspunsuri mari și a stabilit un exemplu pentru alții.” Un alt utilizator a comentat: „Doamne!!! Numele, culoarea, abia aștept!”.

În luna iulie a acestui an, Shaikha Mahra a provocat agitație pe internet după ce și-a părăsit soțul printr-o postare pe Instagram. Într-o notă, ea a scris: „Deoarece ești ocupat cu alți tovarăși, declar prin prezenta divorțul nostru. Divorțez de tine, divorțez de tine și divorțez de tine. Ai grijă de tine. Fosta ta soție”.

Fostul cuplu s-a căsătorit în mai 2023. Cei doi au avut primul lor copil, o fată, douăsprezece luni mai târziu. Cei doi și-au dat unfollow reciproc și și-au eliminat fotografiile de nuntă, stârnind o adevărată frenezie.

Shaikha Mahra este unul dintre cei 26 de copii ai conducătorului Dubaiului, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreședinte și prim-ministru al EAU. Este cunoscută pentru susținerea emancipării femeilor și pentru sprijinul acordat designerilor locali din EAU. Deține o diplomă în relații internaționale de la o universitate din Regatul Unit și a urmat, de asemenea, cursurile Colegiului de administrație guvernamentală Mohammed bin Rashid.

(sursa: Mediafax)

×