x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul Felix al Luxemburgului s-a căsătorit religios în Franţa

Prinţul Felix al Luxemburgului s-a căsătorit religios în Franţa

22 Sep 2013   •   11:40
Prinţul Felix al Luxemburgului s-a căsătorit religios în Franţa
Sursa foto: https://www.facebook.com/pages/Prince-Felix-of-Luxembourg/

Prinţul Felix al Luxemburgului s-a căsătorit religios sâmbătă, cu soţia sa, Claire Lademacher, în localitatea franceză Saint-Maximin-la-Sainte-Baume din Var.  Prinţul Felix şi Claire Lademacher s-au căsătorit civil marţi, în localitatea Königstein am Taunus din vestul Germaniei.

Cei doi s-au căsătorit religios sâmbătă, la biserica Sainte Marie-Madeleine din Saint-Maximin-la-Sainte-Baume, din sudul Franţei, informează gala.fr. Printre invitaţii de la nuntă s-au numărat părinţii prinţului Felix, marele duce Henri şi marea ducesă Maria Teresa de Luxemburg, Pierre Casiraghi, fiul prinţesei Caroline de Monaco, prinţul Laurent al Belgiei, arhiducele Imre şi arhiducesa Katleen ai Austriei, prinţesa Margaretha de Liechtenstein.

Prinţul Felix, în vârstă de 29 de ani, este al doilea dintre cei cinci copii ai marelui duce Henri şi ai marii ducese Maria Teresa de Luxemburg. Prinţul Felix, născut pe 3 iunie 1984, este fratele mai tânăr al ducelui Guillaume, moştenitorul tronului, care s-a căsătorit pe 20 octombrie 2012 cu tânăra contesă belgiană Stéphanie de Lannoy.

Claire Lademacher îşi pregăteşte doctoratul la Roma, cu o teză care vizează aspectele etice ale donării de organe, şi lucrează în paralel, din 2009, la carta bioeticii şi a drepturilor omului redactată de UNESCO.

Ea este prezentată de presa luxemburgheză ca o "moştenitoare bogată", întrucât tatăl ei a făcut avere dezvoltând o companie care activează în domeniul informaticii.

×
Subiecte în articol: prince felix luxemburg franta