x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Printul Harry este tinta rapitorilor

Printul Harry este tinta rapitorilor

26 Noi 2004   •   00:00

Mezinul familiei regale britanice, printul Harry, a revenit pe prima pagina a ziarelor, fiind protagonistul unui scandal nou-nout. Harry si-a petrecut toata luna noiembrie la o ferma din Argentina, dar s-a intors in Marea Britanie ieri, inainte de termenul stabilit.

IRINA CRISTEA

REABILITARE. Printul Harry are multe de facut pentru a-si reface imaginea de betivan
DE URGENTA ACASA. Mass-media scrie ca printul a fost cat pe-aici sa fie rapit de un grup de raufacatori. Mai mult, ingrijorarile legate de securitatea lui Harry ar fi condus la decizia de a-l aduce acasa mai devreme.

INCA O BETIE. Cu cateva zile in urma, presa argentiniana nota ca in zona fermei unde locuia si muncea printul Harry s-au auzit focuri de arma, la care fortele de securitate au replicat.

Ziarele din aceasta tara mai notau ca gruparile criminale l-au cam luat la ochi pe fiul mostenitorului coroanei britanice, dar si ca roscovanul print a facut tot posibilul sa scandalizeze. Harry, ale carui probleme cu alcoolul si cu drogurile "usoare" au fost pe larg dezbatute si in presa britanica, si la castelul Buckingham, a dovedit ca distanta de casa l-a apropiat de vechile metehne.

In fiecare seara, printul cutreiera barurile si localurile, chiar si neinsotit de garzi de corp. Nu o data, dupa ce se imbata zdravan, Harry facea si cate-o plimbare cu motocicleta. Comportamentul lui le-a dat idei numeroaselor bande de raufacatori din Argentina, pentru care rapirea unui membru al familiei regale britanice putea fi o sursa de bani fara egal.

DEZMINTIRI. Ipoteza a fost informata de purtatorul de cuvant al printului Charles. Acesta a spus ca intoarcerea in tara a lui Harry nu are nici o legatura cu vreo amenintare adusa sigurantei sale si a spus ca zvonurile privind un complot sunt "iresponsabile".

Harry urma sa petreaca sase saptamani la o ferma din Lobos, la 60 de kilometri de Buenos Aires, ajutand la cresterea si comercializarea poneilor.
×
Subiecte în articol: externe harry