x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul Harry mărturiseşte că s-a îndrăgostit de Meghan Markle "la prima vedere"

Prinţul Harry mărturiseşte că s-a îndrăgostit de Meghan Markle "la prima vedere"

27 Noi 2017   •   18:46
Prinţul Harry mărturiseşte că s-a îndrăgostit de Meghan Markle "la prima vedere"

Prinţul Harry a mărturisit că s-a îndrăgostit de actriţa americană Meghan Markle "la prima vedere", cu prilejul unei şedinţe foto desfăşurată luni Londra, după anunţul privind căsătoria lor în 2018, relatează AFP. 

"Sunt foarte încântat", a mai spus Harry, 33 de ani, care se va căsători cu Meghan, 36 de ani, în primăvară. El a adăugat, pe un ton plin de umor: "Sunt foarte mulţumit că nu plouă". 

Actriţa americană în vârstă de 36 de ani, emoţionată şi puţin nervoasă, le-a arătat ziariştilor inelul de logodnă cu diamante. 

Cei doi tineri au apărut radioşi, la miezul zilei în grădinile palatului Kensington, pentru o şedinţă foto. 

Prinţul Harry a mărturisit cu acest prilej că s-a îndrăgostit de Meghan "la prima vedere". Actriţa a declarat pentru revista Vanity Fair în septembrie că l-a cunoscut pe Harry prin intermediul unor prieteni în iulie 2016, potrivit DPA. 

Meghan Markle va fi a doua americancă divorţată care îşi va face intrarea în familia regală după Wallis Simpson, pentru care regele Edward al VIII-lea a trebuit să abdice în 1936. 

Regina Elisabeta a II-a şi soţul ei, prinţul consort Philip, au salutat vestea luni dimineaţă. 

"Regina şi ducele de Edinburgh sunt încântaţi de noul cuplu şi le urează să fie fericiţi", se menţionează într-un comunicat al Casei regale britanice.AGERPRES

×