x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Au ajuns la spital în stare critică după un concert la Londra

Au ajuns la spital în stare critică după un concert la Londra

de Redacția Jurnalul    |    16 Dec 2022   •   08:30
Au ajuns la spital în stare critică după un concert la Londra
Sursa foto: Twitter/ MDA1090

Patru persoane sunt în stare critică, răniți după ce o mulțime de oameni a încercat să intre la un concert Asake din Brixton, în sudul Londrei.

Poliția din Lambeth a declarat că oamenii au fost răniți după ce mai multe persoane au încercat să intre în localul din sudul Londrei fără bilete.

Patru persoane sunt în stare critic, potrivit Sky News.

Se pare că oamenii au rămas blocați în afara sălii de spectacole, la temperaturi scăzute, ceea ce i-a determinat pe unii dintre ei să încerce să forțeze intrarea, potrivit Daily Mirror.

Concertul a fost în cele din urmă anulat la jumătatea desfășurătorului, ziarul relatând că fanilor li s-a spus: „Motivul pentru care trebuie să oprim spectacolul este că au forțat ușile. Sunt 3.000 de oameni care au spart ușile de afară și, din cauza securității, poliția ne-a cerut să închidem spectacolul”.

Mesajul a fost întâmpinat cu huiduieli: „Asta nu are nimic de-a face cu noi... Sunt oameni care au spart ușa. Au pătruns înăuntru și cei de la securitate încearcă să ne ajute”.

Poliția din Lambeth a declarat că a venit la locul de desfășurare „în urma unor informații conform cărora mai multe persoane au fost rănite după ce o mulțime mare a încercat să intre fără bilete”.

O femeie a spus pe Twitter: „Am fost strivită, oamenii s-au îmbulzit înăuntru după ore întregi de stat afară și după ce ușile au fost închise. Nu puteam să respir”.

Cântărețul nigerian Asake, în vârstă de 27 de ani, și-a lansat albumul de debut - Mr Money With The Vibe - anul acesta.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: raniti grav concert londra