x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rapperul Fetty Wap, condamnat la 6 ani de închisoare pentru vânzare de cocaină

Rapperul Fetty Wap, condamnat la 6 ani de închisoare pentru vânzare de cocaină

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2023   •   15:15
Rapperul Fetty Wap, condamnat la 6 ani de închisoare pentru vânzare de cocaină
Sursa foto: Hepta

Rapperul Fetty Wap a fost condamnat la șase ani de închisoare, după ce a pledat vinovat în fața unui tribunal federal din New York pentru participarea la o rețea de distribuție de droguri, potrivit Reuters.

Rapperul „Trap Queen”, al cărui nume legal este William Maxwell, a recunoscut că a distribuit 25 de kilograme de cocaină. Procurorii au declarat că a făcut parte dintr-o echipă care a vândut, de asemenea, heroină, fentanil și cocaină crack în Long Island și New Jersey între iunie 2019 și iunie 2020.

Maxwell și-a cerut scuze în timpul unei audieri de condamnare în fața judecătoarei districtuale americane Joanna Seybert din Central Islip, N.Y. El a declarat că a fost motivat de dorința de a-și întreține familia în timp ce veniturile sale din spectacolele live s-au epuizat în timpul pandemiei.

„Am vrut doar să fac ceea ce trebuie pentru familia mea și pentru cei dragi”, a spus Maxwell, îmbrăcat într-o salopetă bej în fața unei galerii pline de prieteni, rude și asociați de afaceri.

Avocata lui Maxwell, Elizabeth Macedonio, l-a îndemnat pe Seybert să își judece clientul nu după cântecele sale - despre care a recunoscut că au glorificat drogurile și violența - ci mai degrabă după o serie de mărturii despre calitățile sale de tată și familist.

Procurorul Christopher Caffarone a replicat că Maxwell s-a implicat într-o conspirație criminală gravă și a fost acuzat că a amenințat un alt bărbat cu o armă în timp ce se afla în libertate pe cauțiune.

Procurorii ceruseră o pedeapsă de până la nouă ani, în timp ce Maxwell a solicitat o pedeapsă minimă de cinci ani.

Seybert a declarat că o sentință aspră a fost potrivită având în vedere gravitatea infracțiunilor lui Maxwell.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fetty wap inchisoare