x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe “Regele pop” isi dorea o clona sub forma unui robot virtual

“Regele pop” isi dorea o clona sub forma unui robot virtual

12 Noi 2009   •   00:00

Michael Jackson isi dorea o clona robotica virtuala inca de acum 13 ani, la nivelul anului 1996 el participand in acest scop la o serie de scanari tridimensionale, dezvaluie cotidianului britanic Daily Star.



Cotidianul britanic sustine ca un om de afaceri american, care doreste sa ramana anonim, detine imagini 3D cu regele muzicii pop si incearca sa le vanda pentru un milion de dolari. Potrivit sursei, care-l citeaza pe afacerist, datele respective il infatiseaza pe megastar in floarea varstei, la varsta de 37 de ani, cand acesta nu avea, inca, nasul desfigurat, ba chiar se afla intr-o forma fizica foarte buna. Misteriosul vanzator mai afirma ca ineditele holograme ar putea fi utilizate pentru creare unor videoclipuri, jocuri sau chiar filme.

In aceeasi editie a Daily Star se relateaza ca un nou "suvenir" legat de viata lui "Jacko" va fi scos la vanzare pe 10 ianuarie anul viilor, in cadrul unei licitatii organizata la New York. De data aceasta este vorba despre certificatul de casatorie dintre Michael Jackson si prima sa sotie, Lisa Marie Presley. Certificatul poarta semnatura celor doua staruri si a fost eliberat cuplului, dupa o ceremonie de 15 minute la 26 mai 1994 in Republica Dominicana.

Expertul in licitatii Philip Weiss considera ca documentul se va bucura de un mare interes in randul participantilor la evenimentul de la New York, intrucat "orice referire la Michael Jackson este extrem de bine primita acum, din cauza mortii sale premature". Drept dovada ca lucrurile ar putea sa stea chiar asa, o reprezinta si faptul ca, marti, la Los Angeles un portret al lui Jackson, realizat de legendarul pictor Andy Warhol, s-a vandut pentru impresionanta suma de 507 mii de lire sterline.

×
Subiecte în articol: michael jackson redactie clona virtuala