x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Relaţia amoroasă a lui Liz Hurley cu preşedintele Bill Clinton a fost fabricată

Relaţia amoroasă a lui Liz Hurley cu preşedintele Bill Clinton a fost fabricată

06 Feb 2014   •   16:35
Relaţia amoroasă a lui Liz Hurley cu preşedintele Bill Clinton a fost fabricată

Prins în capcana unui mare scandal pentru afirmaţiile defăimătoare pe care le-a făcut la implicând-o pe Liz Hurley, actorul Tom Sizemore a recunoscut că a “fabricat” aventura vedetei cu fostul preşedinte american.

Tom Sizemore şi-a cerut scuze fără rezerve, spunând că acea înregistrare audio în care el spune că fosta lui pietenă, supermodelul Elizabeth Hurley, ar fi avut o relaţie clandestină cu fostul preşedinte american Bill Clinton, a fost fabricată de el, după ce consumase droguri la o petrecere,  până nu a mai ştiut de el.

“Nu neg că am spus acele lucruri  ... nu-mi amintesc nimic din ce am spus atunci.  Au fost aiurelile unui tip care, după cum se ştie, are o problemă mare cu drogurile”,  a declarat Sizemore, după ce publicaţia radaronline.com a făcut, în urmă cu câteva zile, dezvăluiri despre presupusa aventură amoroasă a lui Hurley cu Clinton.

“Aş vrea să îi cer scuze pentru răul pe care i l-am făcut, să îi sun pe Liz sau pe soţii Clinton sau pe oricine altcineva menţionat de mine în acea înregistrare ... Au fost doar aiurelile unui actor drogat”, a adăugat artistul.

Înregistrarea audio datează de la începutul lunii ianuarie şi a ajuns la publicaţiile Radar Online şi GLOBE. Aceste dezvăluiri scandaloase vin în contextul în care fosta Primă Doamnă a Americii, Hillary Clinton, se pregăteşte să se înscrie în cursa prezidenţială din 2016.

În înregistrare, el a povestit că Bill Clinton i-ar trimis atunci lui Liz Hurlez un avion, ca să vină la Washington şi că supermodelul ar fi petrecut o noapte împreună cu preşedintele american chiar într-o cameră din vecinătatea dormitorului conjugal al soţilor Clinton, în care se afla Hillary.

Afirmaţiile scandaloase din înregistrare au fost făcute de actorul în vârstă de 52 de ani, fost prieten al supermodelului.  Afirmaţiile au fost făcute în faţa a doi prieteni care l-au înregistrat şi cărora Sizemore le-a povestit că el ar fi fost cel care ar fi aranjat prima întâlnire a lui Bill Clinton cu Elizabeth Hurley, care era atunci logodită cu Hugh Grant.

Liz Hurley a negat categoric “poveştile ridicole şi prosteşti” referitoare la presupusa ei relaţie cu preşedintele american şi a mai spus, pe Twitter, că ia în calcul iniţierea unei acţiuni în justiţie faţă de relatările false făcute de portalul Radar Online şi preluate ulterior de publicaţia The Sun. (Sânziana Stancu)

×
Subiecte în articol: liz hurley bill clinton