x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ROBIN WILLIAMS A MURIT. Celebrul actor american, în vârstă de 63 de ani, s-ar fi sinucis

ROBIN WILLIAMS A MURIT. Celebrul actor american, în vârstă de 63 de ani, s-ar fi sinucis

12 Aug 2014   •   08:06
ROBIN WILLIAMS A MURIT. Celebrul actor american, în vârstă de 63 de ani, s-ar fi sinucis
Sursa foto: CLAUDIO ONORATI/EPA

Actorul american Robin Williams, unul dintre cei mai străluciţi ai generaţiei sale, laureat al unui Oscar pentru "Good Will Hunting", a murit în această dimineaţă, la domiciliul său din Tiburon, California.

O autopsie este programată pentru marţi, la biroul de medicină legală din Marin County.

Poliţia din Marin County, California, a explicat, într-un comunicat, că un "subiect de sex masculin a fost declarat mort la 12.02, identificat ca Robin McLaurin Williams, 63 de ani, locuitor din Tiburon, California", iar cauza decesului suspect ar fi "sinucidere prin asfixiere".

O anchetă este "în curs de desfăşurare asupra circumstanţelor decesului", precizează comunicatul poliţiei, care adaugă că actorul a fost văzut în viaţă pentru ultima oară la domiciliul său, unde locuia cu soţia sa, duminică "în jurul orei 22.00".

Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie.

Robin Williams, cu o carieră de mai bine de trei decenii, a devenit cunoscut pe plan internaţional mai ales pentru rolul său în "Good Morning Vietnam" de Barry Levinson în 1987. El a cucerit publicul larg din întreaga lume cu rolul său de profesor strălucit în faţa unor adolescenţi în "Cercul poeţilor dispăruţi" şi în comedii ca "Mrs Doubtfire".

×