x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scandal in Rusia! Distractia "erotica" a unor elevi de la o scoala de aviatie VIDEO

Scandal in Rusia! Distractia "erotica" a unor elevi de la o scoala de aviatie VIDEO

18 Ian 2018   •   09:20
Scandal in Rusia! Distractia "erotica" a unor elevi de la o scoala de aviatie VIDEO

Respectivul filmulet a fost realizat in luna octombrie 2017, dar pe internet a aparut recent. La nivel de conducere, fie ca e vorba de ministerul rus al apararii sau de aviatie, pozna elevilor de la Institutul de aviatie civila din Ulianovsk (UIGA) a starnit furie. S-au promis sanctiuni drastice. Internautii au sarit insa in apararea cursantilor.

 

In controversatul filmulet, elevii de la UIGA, sumar imbracati, danseaza pe melodia Satisfaction. Conducerea societatii Rosavia a promis sanctiuni impotriva sefilor unitatii de invatamant unde s-a produs tarasenia, iar cei 14 studenti in anul intai de studii sunt acum amenintati cu exmatricularea.

Internautii sunt insa de alta parere si, pe portalul change.org, au organizat o strangere de semnaturi pentru sustinerea tinerilor. In petitia postata pe respectivul site se precizeaza ca studentii implicati au fost deja pedepsiti, desi nici unul dintre ei nu avea probleme de disciplina sau rezultate proaste la invatatura.

"Pentru o parodie nevinovata, cursantii nu trebuie exmatriculati. Sa-i ajutam sa-si pastreze locurile in institut", scriu autorii petitie.

Si-au facut de cap!

 

 

 

×
Subiecte în articol: Rusia film erotic