x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scenă SFÂŞIETOARE: Băieţel în fază terminală, cavaler de onoare la nunta părinţilor lui. Micuţul mai are doar câteva săptămâni de trăit (VIDEO)

Scenă SFÂŞIETOARE: Băieţel în fază terminală, cavaler de onoare la nunta părinţilor lui. Micuţul mai are doar câteva săptămâni de trăit (VIDEO)

21 Noi 2012   •   09:35
Scenă SFÂŞIETOARE: Băieţel în fază terminală, cavaler de onoare la nunta părinţilor lui. Micuţul mai are doar câteva săptămâni de trăit (VIDEO)

Ieri, Fiona Harris şi Joe Beard s-au căsătorit în faţa a 300 de invitaţi, în biserica din oraşul natal, Kidderminster, Worcestershire. Cei doi au făcut tot posibilul ca nunta să aibă loc cât mai repede, însa motivul acestei determinări este trist şi tulburător.

Băieţelul lor, Charlie Harris-Beard, diagnosticat cu leucemie, mai are doar câteva săptămâni de trăit, scrie Daily Mail.

Aşa că cei doi au hotărât să grăbească nunta, astfel încât fiul lor de numai doi ani să se bucure de acest eveniment. Charlie a fost cavaler de onoare. Băieţelul le-a adus verighetele, făcându-şi apariţia în jucăria lui preferată, o maşinuţă controlată prin telecomandă.

Deşi suferind, Charlie a fost bine dispus la nuntă şi a pozat zâmbitor, emoţionând întreaga audienţă.

"Această nuntă este unică. Vor preţui pentru totdeauna aceste fotografii. Astăzi, în biserică, a fost multă bucurie şi foarte multă dragoste", a spus preotul Owain Bell.

"Ceremonia a fost foarte frumoasă. A fost perfect. Charlie este minunat, un luptător adevărat. Familia lui a trecut prin momente groaznice, iar o zi ca aceasta, plină de bucurie şi zâmbete, va fi preţuită pentru totdeauna", a declarat un apropiat al mirilor.

Charlie a fost diagnosticat cu leucemie anul trecut. În ianuarie, micuţul a suferit un transplant de măduvă, intervenţia fiind un succes.

Săptămâna trecută, părinţii băiatului au scris pe Facebook că boala lui Charlie a revenit.

"Sperăm şi ne rugăm să-l putem salva. Charlie zâmbeşte tot timpul, deşi tratamentul lui era ca pentru un adult. A luptat enorm", a declarat tatăl băiatului.

×