x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scrisoare confidenţială a ministrului britanic de Interne trimisă din greşeală unei persoane private

Scrisoare confidenţială a ministrului britanic de Interne trimisă din greşeală unei persoane private

de Mediafax    |    18 Mar 2012   •   10:10

O scrisoare confidentiala redactata de ministrul britanic de Interne, Theresa May, si adresata parlamentarului laburist Jack Straw, care continea informatii sensibile, a fost trimisa din greseala unei persoane private, informeaza MEDIAFAX.

Scrisoarea continea nume, adrese si date de nastere legate de o operatiune a serviciilor de informatii si a fost primita de un angajat comunitar, Cherie Tinenti, care i-a scris premierului David Cameron pentru a-i cere fonduri pentru proprietatea sa.

Ea a primit un raspuns de la secretarul de stat pentru prevenirea infractiunilor Lord Henley, dar in interiorul plicului era o scrisoare confidentiala catre Straw. Tinenti a predat scrisoarea politiei.

"A fost o eroare administrativa", a declarat un oficial din cadrul Ministerului de Interne. "Vor fi revizuite procedurile de expediere pentru a ne asigura ca acest lucru nu se va mai intampla", a adaugat el.

×
Subiecte în articol: politie informaţii scrisoare confidenţial