x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Serghei Lavrov acuză Occidentul că a renunțat la valorile sale: Astăzi ne-au declarat un război hibrid total

Serghei Lavrov acuză Occidentul că a renunțat la valorile sale: Astăzi ne-au declarat un război hibrid total

25 Mar 2022   •   15:40
Serghei Lavrov acuză Occidentul că a renunțat la valorile sale: Astăzi ne-au declarat un război hibrid total
Sursa foto: Hepta

Statele occidentale au declarat un război hibrid total Rusiei, spune șeful diplomației de la Moscova, Serghei Lavrov, citat de EFE. El precizează că acestea au renunțat la valorile sale, precum economia de piață, libertatea de exprimare, prezumția de nevinovăție.

''Astăzi ne-au declarat un adevărat război hibrid, un război total. Acum războiul total este menţionat de mulţi politicieni europeni când explică ce vor să facă cu Rusia, şi nu-şi ascund obiectivele, să distrugă, să falimenteze, să anihileze, să asfixieze economia rusă şi Rusia în general'', a spus Lavrov la reuniunea Fondului de sprijin pentru diplomaţie publică în Rusia. 

''Dezlănţuirea sancţiunilor arat[ că toate aceste valori pe care ni le-au tot propovăduit colegii noştri occidentali, mă refer la libertatea de exprimare a opiniilor, economia de piaţă, inviolabilitatea proprietăţii private, prezumţia de nevinovăţie nu valorează nimic pentru ei. Și atunci când Occidentul are nevoie să facă ceva concret împotriva Rusiei a renunţat la aceste valori'', a mai explicat oficialul rus.

''Marea majoritate a lumii nu s-a alăturat şi nu se va alătura, sunt convins, acestor jocuri ale politicilor de sancţiuni ale Occidentului', deşi asupra multora dintre ele se fac 'presiuni colosale'', a mai precizat Lavrov care a punctat faptul că Rusia nu va putea fi izolată. 

 

×