x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şi-a dorit o transformare SPECTACULOASĂ pentru 2013! Cum arată jurnalista care a vrut să fie mai tânără cu 10 ani

Şi-a dorit o transformare SPECTACULOASĂ pentru 2013! Cum arată jurnalista care a vrut să fie mai tânără cu 10 ani

02 Ian 2013   •   14:55
Şi-a dorit o transformare SPECTACULOASĂ pentru 2013! Cum arată jurnalista care a vrut să fie mai tânără cu 10 ani

Mă uitam în oglindă şi începusem să mă urăsc. Ştiam că a venit vremea unei schimbări. Aveam ceva economii, puse deoparte pentru zile negre. Aveam de gând să cheltui acei bani pentru a arăta din nou tânără, povesteşte Karen Cross pentru Daily Mail.

"N-a fost o decizie uşoară. Ca jurnalist freelancer, banii vin într-un mod haotic şi aveam nevoie de o rezervă pusă bine la bancă, însă am decis că este timpul să investesc în mine, în viitorul meu. În cinci ani, mi-aş dori să fiu o femeie căsătorită şi fericită, alături de un bărbat minunat. Iar dacă asta înseamnă să cheltui toţi acei bani, atunci măcar ştiu că i-am cheltuit cu un scop", spune Karen, în vârstă de 42 de ani.

Drept urmare, în urmă cu două luni, femeia şi-a pus în cap să arate mai tânără cu zece ani. Zis şi făcut. Ridurile adânci au fost tratate cu botox, iar rezultatele au fost vizibile după trei zile. A urmat un tratament de reîntinerire, un peeling chimic la nivelul feţei, toate ţesuturile moarte fiind îndepărtate.

"Imediat după asta arătam ca şi cum aş fi petrecut o săptămână la soare fără cremă de protecţie, pielea era fierbinte. După două zile însă roşeala a dispărut şi pentru prima oară în viaţa mea pielea stralucea", declară Karen Cross.

Femeia şi-a mărit şi buzele, însă nu şi-a dorit o mărire nenaturală. Imediat după această intervenţie Karen şi-a albit dantura şi a apelat la un hair-stylist. Rezultatele intervenţiilor au fost uimitoare, femeia ajungând să arate cu 10 mai tânără. Karen declară că cei 6.000 de euro au fost cheltuiţi cu folos.

Vezi aici mai multe fotografii





×