x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Silvio Berlusconi se pregătește de externarea din spital

Silvio Berlusconi se pregătește de externarea din spital

15 Mai 2021   •   14:30
Silvio Berlusconi se pregătește de externarea din spital

Silvio Berlusconi va fi externat în curând din spitalul „San Raffaele” din Milano, unde este internat din 11 mai pentru o complicație legată de post-COVID.

Informația a fost confirmată de senatorul Licia Ronzulli: „Mergem spre externare”.

Totul a început luni seară, când Berlusconi s-a simțit rău și a ajuns la spitalul „San Raffaele” unde primește tratament pentru mai multe afecțiuni post-COVID-19, scrie agenția ANSA.

La trei zile după internare, au apărut zvonuri legate de agravarea stării sale de sănătate. Surse apropiate fostului premier italian nu au negat complexitatea problemelor, dar au dat asigurări că viața acestuia nu este în pericol.

Vineri, Matteo Salvini, liderul partidului italian de extremă dreapta Liga, declara că l-a sunat Berlusconi și că nu se simțea deloc bine, dar va ieși din spital.

Ulterior, veștile au devenit reconfortante și anunțau ameliorarea stării de sănătate a lui Berlusconi.

Berlusconi a avut coronavirus în toamna anului trecut.

La ultima internare, „Milano Today” scria că liderul Forza Italia, în vârstă de 84 de ani, a revenit în spital la 11 zile după externare. Fusese externat pe 30 aprilie, după 24 de zile de spitalizare.

Berlusconi ar fi fost supus unei serii de controale legate de o boală inflamatorie cronică care s-ar fi înrăutăţit după COVID-19.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi