x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Superoferta japoneză: 10.000 de bilete gratuite de avion dus-întors. Vezi care e condiţia să obţii unul

Superoferta japoneză: 10.000 de bilete gratuite de avion dus-întors. Vezi care e condiţia să obţii unul

12 Oct 2011   •   09:59
Superoferta japoneză: 10.000 de bilete gratuite de avion dus-întors. Vezi care e condiţia să obţii unul

Agentia de Turism a Japoniei, din subordinea Ministerului Terenurilor, Infrastructurii, Transportului si Turismului propune un program ingenios de relansare a turismului in tara soarelui rasare, afectata de cutremure/tsunami/radiatii: 10.000 de bilete gratuite de avion dus-intors, informeaza Yahoo news.

Conditia de baza pentru a intra in posesia unui bilet este sa iti iei angajamentul ca iti vei publica impresiile de calatorie in Japonia pe bloguri si retele de socializare.

Daca proiectul de lege propus va fi adoptat, Agentia de Turism va lansa un site de internet special pentru inscrierile in program, care vor incepe in luna aprilie 2012. Aplicantii vor trebui sa descrie in detaliu ce plan de calatorie au. Cei care vor primi biletele de avion, isi vor suporta cheltuielile de cazare si masa.

Numarul turistilor straini din Japonia s-a injumatatit in prima parte a anului 2011, prin comparatie cu perioada similara a anului trecut, din cauza accidentului nuclear de la Fukushima, din luna martie. Aproape 20.000 de persoane si-au pierdut viata in cutremurele de atunci si mai ales in urma valului tsunami care a cauzat accidentul nuclear.

×