x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Suporterii echipei Dnipro Dnipropetrovsk vor boicota meciul de Europa League, în semn de protest pentru violenţele de la Kiev

Suporterii echipei Dnipro Dnipropetrovsk vor boicota meciul de Europa League, în semn de protest pentru violenţele de la Kiev

20 Feb 2014   •   17:59
Suporterii echipei Dnipro Dnipropetrovsk vor boicota meciul de Europa League, în semn de protest pentru violenţele de la Kiev

Suporterii echipei ucrainene Dnipro Dnipropetrovsk au anunţat că vor boicota meciul din Europa League cu Tottenham Hotspur, din seara aceasta, în semn de solidaritate cu victimele violenţelor din Kiev.

Yevhen Pereverzev, reprezentant al ligii suporterilor, spune că fanii nu se vor prezenta la meci, care are loc în oraşul Dnipropetrovsk.

"Nu putem să ne uităm la fotbal când se întâmplă asemenea lucruri în ţara noastră, când oamenii sunt ucişi", a spus acesta.

Tot azi, schioarea ucraineană Bogdana Matsotska, aflată la Soci, a anunţat că se retrage din competiţie în semn de protest faţă de ce se întâmplă în ţara ei.

"Nu vreau să mai particip când văd că oamenii din ţara mea mor", a spus schioarea de 24 de ani. Aceasta a adăugat că preşedintele Ianukovici trebuie închis pentru crimele săvârşite.

"Trebuie băgat în puşcărie, pentru mult timp. Pentru toate vieţile pe care le-a curmat. Sper ca oamenii din întreaga lume să mă audă", a mai spus sportiva care vrea să se alăture protestelor din Kiev imediat ce va găsi o cursă aviatică spre casă. 

×