x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedie în Italia. Român spulberat de o maşină, în timp ce muncea pe marginea unui drum

Tragedie în Italia. Român spulberat de o maşină, în timp ce muncea pe marginea unui drum

25 Feb 2016   •   17:01
Tragedie în Italia. Român spulberat de o maşină, în timp ce muncea pe marginea unui drum
Sursa foto: gazetaromaneasca.com

Constantin Avram, un muncitor român în vârstă de 46 de ani, rezident la Rivignano Teor (Udine) a fost lovit şi aruncat 15 m în aer de un autoturism marca BMW, condus de italianul G.Z. (64 de ani) din Fiumea Veneto.

Accidentul a avut loc, miercuri, pe drumul provincial 21 dintre Bannia şi San Vito, în localitatea Torricella, în jurul 18.30, scrie gazetaromaneasca.com

Bărbatul era angajat al societăţii AzService care de mai multe zile se ocupa de tăierea unor plopi de pe un câmp din localitatea Torricella. A primit îngrijiri la faţa locului, din partea paramedicilor, apoi a fost transportat la Spitalul din San Vito, unde a decedat.

Drumul era lipsit de iluminare şi era deja întuneric beznă, fiind scena a nenumărate nenorociri, iar Avram purta haine închise la culoare. În momentul dramei, el muncea pe marginea drumului, curăţând urmele lăsate de un tractor al firmei.

Constantin Avram era căsătorit şi a lăsat în urmă doi băieţi, care sunt studenţi. Sosise în Italia în 1998 şi mai întâi a lucrat în Sicilia, ca cioban şi la recoltarea fructelor.

×
Subiecte în articol: accident italia BMW constantin avram tragedie