x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedie rutieră, cu un autobuz școlar! Copii cu membre amputate

Tragedie rutieră, cu un autobuz școlar! Copii cu membre amputate

de Redacția Jurnalul    |    17 Mai 2023   •   12:00
Tragedie rutieră, cu un autobuz școlar! Copii cu membre amputate
Sursa foto: Twitter @CamLivetv

Șapte copii grav răniți după ce un camion a intrat într-un autobuz pe o șosea din Australia. Unor copii le-au fost amputate membrele în urma accidentului care s-a produs marți seara, în apropiere de Melbourne.

Camionul a lovit partea din spate a autobuzului, care transporta 45 de copii. În urma impactului, autobuzul s-a răsturnat și mai mulți copii au rămas prinși în interior. Inițial, 18 copii au fost duși la spital și șapte dintre ei, în stare gravă, au rămas internați, potrivit Sky News.

„Copiii au suferit leziuni multiple și traumatice, inclusiv amputări parțiale și complete ale brațelor, multiple leziuni ale membrelor, leziuni grave la nivelul capului și corpului, leziuni provocate de cioburi de sticlă. Trei pacienți sunt monitorizați cu atenție în ceea ce privește leziunile coloanei vertebrale", a declarat Bernadette McDonald, director executiv al Royal Children's Hospital.

Șoferul camionului, în vârstă de 49 de ani, are patru capete de acuzare, a anunțat poliția din Victoria. Bărbatul va fi dus miercuri în fața instanței din Melbourne.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: autobuz scolar tragedie rutiera