x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump: Fostul CEO al Starbucks "nu are curajul" să candideze la prezidenţiale

Trump: Fostul CEO al Starbucks "nu are curajul" să candideze la prezidenţiale

28 Ian 2019   •   22:36
Trump: Fostul CEO al Starbucks "nu are curajul" să candideze la prezidenţiale
Sursa foto: Drew Angerer/Getty Images

Fostul director de la Starbucks, Howard Schultz, care a afirmat că are în vedere să candideze la alegerile prezidenţiale din SUA din 2020, nu are suficient curaj pentru a lua parte la acest scrutin, a comentat luni preşedintele american Donald Trump, relatează dpa.

Miliardarul Schultz, care nu a mai candidat pentru funcţii politice, a declarat între altele într-un interviu pentru CBS că el recunoaşte că nu este "cel mai deştept", dar că, dacă ar fi preşedinte, ar "recruta şi atrage oameni mai deştepţi şi cu mai multă experienţă".

"Howard Schultz nu are curajul să candideze la preşedinţie. Sunt de acord cu el că nu este cel mai deştept. În plus, America are deja asta!", a scris Trump pe Twitter.

Trump a adăugat în mesaj că a urmărit interviul de duminică seara al lui Schultz şi şi-a exprimat "speranţa" că Starburcks va continua să-şi plătească chiria pentru spaţiul pe care îl ocupă în Trump Tower, proprietatea magnatului devenit preşedinte.

În interviu, Schultz a confirmat speculaţiile mai vechi că "se gândeşte serios" să candideze la prezidenţialele din 2020 ca "centrist independent", apreciind totodată că Trump "nu este calificat" pentru preşedinţie şi denunţând faptul că atât democraţii, cât şi republicanii "sunt angajaţi zi de zi într-o politică a răzbunării".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: trump CEO Starbucks howard schultz