x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Turbulenţe în aer: o cursă United Airlines a declarat situaţie de urgenţă după ce mai mulţi pasageri au fost răniţi

Turbulenţe în aer: o cursă United Airlines a declarat situaţie de urgenţă după ce mai mulţi pasageri au fost răniţi

18 Feb 2014   •   10:08
Turbulenţe în aer: o cursă United Airlines a declarat situaţie de urgenţă după ce mai mulţi pasageri au fost răniţi

O aeronavă Boeing 737, aparţinând United Airlines, la bordul căreia se aflau 114 pasageri şi cinci membri ai echipajului, care decolase luni din oraşul american Denver (Colorado), având ca destinaţie Billings (Montana), a traversat în timpul zborului o zonă cu turbulenţe severe, generând panică printre pasageri, conform mai multor posturi americane de televiziune.

Căpitanul a declarat situaţie de urgenţă pentru cursa United 1676 şi a cerut ca aeronava să fie întâmpinată la sol de mai multe ambulanţe, a declarat un purtător de cuvânt al United Airlines, Christen Davis, potrivit căreia au fost răniţi trei membri ai echipajului şi mai mulţi pasageri.

O însoţitoare de zbor a avut răni la cap şi se afla în stare critică în noaptea de luni spre marţi. Alţi doi membri ai echipajului şi doi pasageri au primit îngrijiri corespunzătoare şi au fost eliberaţi din spital. Numărul exact al persoanelor rănite nu se cunoaşte în acest moment.

Avionul a început să fie zdruncinat puternic deasupra statului Montana, cu puţin timp înainte de aterizare, după cum a relatat Fox News. În cele din urmă, aparatul a aterizat fără incidente la locul de destinaţie, conform CNN.

×