x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Turistul român pierdut în Londra a fost găsit după ce şi-a văzut poza într-un ziar

Turistul român pierdut în Londra a fost găsit după ce şi-a văzut poza într-un ziar

de Agerpres    |    18 Ian 2014   •   20:10
Turistul român pierdut în Londra a fost găsit după ce şi-a văzut poza într-un ziar

Un român în vârstă de 63 de ani care s-a pierdut marţi în Londra, după ce nu a reuşit să se urce în acelaşi metrou cu fiul său în timp ce se îndrepta către centrul capitalei britanice, a fost găsit în siguranţă după ce şi-a văzut poza în publicaţia britanică Metro, informează acest ziar sâmbătă, în ediţia sa online.

Vasile Belea a văzut articolul din ziarul britanic în care îi era publicată şi poza înainte de a intra într-o secţie de poliţie din vestul Londrei, vineri seara. Poliţiştii l-au reunit pe bărbat, care vorbeşte foarte puţin engleza, cu familia sa.

Belea, care venise să îşi petreacă sărbătorile de iarnă împreună cu fiul său, a dispărut marţi în staţia Stockwell din sudul Londrei. El urma să ajungă în centrul oraşului împreună cu fiul său, însă uşile metroului s-au închis înainte ca bărbatul să poată urca şi el.

"Toţi pe care i-a întâlnit au fost foarte drăguţi cu el, însă nu au realizat că este o persoană dispărută", a declarat nora sa, Olimpia Belea, pentru MailOnline.

"A mers la poliţişti de două ori în prima zi, dar ei nu l-au înţeles şi a renunţat", a continuat aceasta, adăugând că bărbatul "şi-a văzut poza în ziarul Metro şi a reuşit să ajungă la poliţie noaptea trecută (vineri)".

Bărbatul a reuşit să supravieţuiască doar cu 17 lire, petrecându-şi zilele în magazine şi nopţile în staţii de autobuz.

×
Subiecte în articol: vasile belea roman disparut