x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ucigaşa de pe Craiglist: Miranda a omorât 22 de persoane

Ucigaşa de pe Craiglist: Miranda a omorât 22 de persoane

17 Feb 2014   •   19:03
Ucigaşa de pe Craiglist: Miranda a omorât 22 de persoane

O femeie arestată pentru o crimă în statul american Pennsylvania susţine, că ar fi ucis, cel puţin 22 de persoane din Statele Unite.

Miranda Barbour, în vârstă de 19 ani a recunoscut că  a ucis un  bărbat de 42 de ani, în luna noiembrie. Tânăra a povestit că l-a cunoscut printr-un anunţ postat pe site-ul Craiglist şi le-a mai mărturisit anchetatorilor că a fost ajutată şi de soţul său. Femeia este în prezent arestată şi va ispăşi o pedeapsă cu închisoarea. 

Ea le-a descris oamenilor legii stările prin care a trecut în plăcearea ei de a ucide. “Îmi amintesc tot. Aveam senzaţia că mă uit la un film. ”, a afirmat tânăra într-un interviu pentru ziarul local, Daily Item, citat de news4jax.com.

Dar cea mai şocantă mărturisire a Mirandei a fost aceea că ea, după ce a ucis şi cea de-a 22-a persoană - bărbatul de 42 de ani, “a încetat să mai numere”. În schimb, tânăra le-a mai spus anchetatorilor şi jurnaliştilor că este în stare să le arate pe o hartă locurile unde a comis crimele şi unde se află victimele sale. “Pot să vă arăt pe hartă unde îi puteţi găsi”, le-a spus, impasibilă, tânăra.

Locul “preferat” al crimelor sale, unde a ucis cele mai multe persoane, este Alaska, mai precizează aceeaşi sursă. Agenţii FBI sunt acum pe urmele acestor crime.

Criminală de la 13 ani
Miranda a spus că a comis prima crimă când avea numai 13 ani. Intrase într-un grup al sataniştilor din Alaska. Ea fusese agresată sexual în copilărie şi de aceea a intrat în secta satanistă. La prima ei crimă, a fost ajutată de un membru al clanului respectiv.

Anchetatorii care au făcut investigaţiile bănuiesc că Miranda ar fi avut întâlniri cu cel puţin 30 de bărbaţi prin intermediul Craiglist. Ei studiază acum toate dosarele de crime nerezolvate, precum şi persoane în viaţă, care ar fi putut scăpa din capcana fetei şi care ar putea da informaţii despre ea,  pentru a vedea exact dacă fata spune adevărul. 

Nu în ultimul rând, şi tatăl copilului în vârstă de 1 an al Mirandei este, în prezent, decedat, nu se ştie exact în ce condiţii. Poliţia din Sunburrry investighează şi cauza morţii acestuia.

Actualul soţ al tinerei, Elytte Barbour, în vârstă de 22 de ani, a fost şi acuzat, inclusiv de omor în acest caz. Ambii au pledat însă “nevinovat”.  Miranda şi Elytte Barbour au fost acuzaţi de asemenea de ucidere unei femei în vârstă de 42 de ani, Troy LaFerrara, pe care at fi înjunghiat-o şi stragulat-o mortal, în noiembrie, 2013.  (S. Stancu)

×
Subiecte în articol: Miranda Barbour